CONSTRUCTII si PROIECTARE
CASE DIN LEMN, CASE ZIDARIE
t64.1.jpg m7400.jpg
PREZENTAREPLANURI CASECase <120 mpCase 120-160 mpCase 160-200 mpCase 200-250 mpCase >250 mpCASE si VILE DE LUXCabaneCASE AMERICANEDuplexAPARTAMENTEHOTELURI, PENSIUNIMAGAZINE,BIROURI, RESTAURANTENou !!! -COLECTIE PLANURISPECIFICATII , CALCUL PRETCONSTRUCTIICase din lemnCase din zidariePROIECTAREAMENAJARIAMENAJARI CASAAMENAJARI GRADINAKIT "Construieste singur"Contact
CONSTRUCTII CASE DIN ZIDARIE
Casele din zidarie ( in mai multe variante constructive, din materiale diverse) sunt tipul cel mai intalnit , traditional, de constructie in tara noastra.
Caracterizate prin durabilitate si fiabilitate, rezista cu succes la intemperii si calamitati naturale, fiind pretabile la orice tip de arhitectura.
Prin volumul si caracteristicile acestora, sunt mai racoroase vara, si mai calduroase iarna, inmagazinand caldura .
Deasemeni, peretii din caramida absorb zgomotele din mediul inconjurator sau din alte incaperi.
In functie de MATERIALELE folosite pentru zidarie , realizam:
CASE DIN CARAMIDA
CASE DIN BCA
poro 25.jpg bca.jpg
Blocurile de BCA, un material bun termoizolator, usor de zidit, cu forme geometrice regulate, se folosesc in general la casele cu structura din cadre beton, sau la case cu numar mic de nivele.
Stalpii si grinzile, centurile, placile- din beton armat sunt cele care confera constructiei rezistenta mecanica necesara. Folosim materiale de calitate inalta, productie romaneasca.
Grosime pereti : 30/24/20/15 cm
images.jpg images54564.jpg imagesUK.jpg LKIJL.jpg
In functie de STRUCTURA DE REZISTENTA , realizam :
8993823_orig.jpg JHKBJK.jpg
Realizate din caramida de fabricatie romaneasca, cu portanta si rezistenta ridicata, casele din caramida pe zidarie portanta au durata de viata de cateva sute de ani.
Stalpii si grinzile, centurile, placile- din beton armat- confera sistemului o rezistenta sporita .
Cu o grosime zidarie de 30/25 cm la exterior, si 30/25/14 cm la peretii interiori , realizam pentru dvs case "pe viata", cu materiale de cea mai buna calitate.
c car.jpg
Structuri pe ZIDARIE PORTANTA
Structuri pe CADRE DIN BETON ARMAT
5502structuri-zidarie-beton-sibiu-crim.jpg cadre.jpg cadre..jpg
Realizate cu zidarie din caramida , cu portanta si rezistenta ridicata, casele din caramida pe zidarie portanta sunt varianta cea mai intalnita si cea mai folosita de structura.
Portanta ridicata a caramizii( rezistenta la sarcinile de compresiune) si distributia acestor sarcini prin fundatie, in mod continuu, pe toata lungimea acesteia, alaturi de samburii , grinzile de beton armat confera intregii structuri o rezistenta ridicata.
Realizate pe cadre din beton armat( stalpi si grinzi, placi puternic armate), structurile pe cadre sunt pretabile mai ales constructiile pe mai multe nivele ( blocuri, etc) sau la casele cu deschideri interioare mari .
Ca material de zidarie se foloseste in general BCA-ul, structura ne-necesitand o zidarie portanta, toate sarcinile distribuindu-se prin grinzi si stalpi direct catre fundatie ( care in acest caz este prevazuta cu cuzineti din beton armat)
La orice tip de structura folosim MATERIALE cu certificate calitate de la producator
- CARAMIDA si BCA , fabricatie Romania
- FIER BETON , fabricatie Romania
- BETON de statie ( la toate elementele principale)
SPECIFICATII TEHNICE PENTRU CONSTRUCTIILE DIN ZIDARIE - click aici pentru detalii-
3192994_orig.jpg
Pentru orice alte detalii, intrebari, date suplimentare, va rugam sa ne CONTACTATI
Tel : 0766415043 e-mail: contact@conprocasa.ro , con.pro.casa@gmail.com
CONTACT
an3.jpg an8.jpg bz1.jpg bz3.jpg